Doorgaan naar inhoud
We are Bitte: The Nursery Furniture brand for your little one

We Are Bitte: Het merk Kindermeubels voor je kleintje

Heeft u misschien hulp nodig bij het vinden van een meubelmerk voor het inrichten van de kinderkamer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In deze blog laten we je wat meer zien over 'We Are Bitte', een van onze meubelmerken, zodat je beter begrijpt waar dit merk voor staat.
We Are Bitte werd in 2017 in Denemarken opgericht door Katrine, die inmiddels moeder is van drie kinderen. Het kinderkamermeubilair staat voor hoge kwaliteit en functionaliteit, maar is behoorlijk duurzaam. Het merk helpt je elk moment in het leven te koesteren, door ervoor te zorgen dat iedere ouder en hun baby’s op de meest comfortabele en stijlvolle manier dicht bij elkaar blijven. Elk item is gemaakt om uw kleintje het gemak en de veiligheid te bieden die ze nodig hebben, terwijl ouders worden geholpen hun interieur in te richten met esthetisch aantrekkelijke producten die prachtig passen in hun gezellige huis.
Het meubilair is gebouwd om generaties lang mee te gaan. Het Nature Baby Oak Cot kan bijvoorbeeld worden gebruikt vanaf de geboorte van uw baby tot hij opgroeit. Door een conversatiekit toe te voegen, kunt u hetzelfde kinderbedje ombouwen tot een juniorbed en het de komende jaren gebruiken.
Een praktische toevoeging aan de babykamer is ook de Commode . Het fijne aan de ladekast is dat hij een ruime kleedruimte heeft en drie grote lades bevat, waarin je snel alle kleding en andere benodigdheden kunt opbergen. Hij past perfect bij het Nature Babybedje, maar staat ook prachtig op zichzelf, waar dan ook in huis.

Ook in je kinderkamer kun je een vleugje natuurlooks toevoegen met de superzachte beddengoedset , gemaakt van het soepelste biologische katoen. De natuurlijke materialen van het beddengoed zijn zacht voor de huid en zorgen ervoor dat uw baby lekker en gezellig slaapt.

Je bent altijd welkom om online of in de winkel onze 'We Are Bitte'-collectie te ontdekken, die een dromerige kinderkamer voor je baby zal creëren en een blijvende indruk zal achterlaten.
Vorig artikel Lekker slapen met de Moonie beer en het konijn: de beste bedtijdmaatjes van je baby
Volgend artikel De voordelen van een biologisch natuurlijk matras voor uw baby